SFO basket

Kunne I tænke jer at få et SFO basket kursus på jeres skole?

Så læs nedenstående og kontakt Thomas Johansen fra Dansk Basketball Forbund?

SFO/skole lærerkursus – vejen til en nem, sjov og relevant boldundervisning

Hvad?

SFO/skole Basket er et inkluderende tilbud til børn i SFO/skolerne om at spille Basketball i 1 time om ugen. Formålet er at skabe en motiverende bevægelsesoplevelse for børnene, ved at stille kvalificerede trænere til rådighed.

Ved at bringe den organiserede idræt ud til børnene i trygge og kendte rammer på skolen/SFO ‘en, skaber vi et tilbud, der er tilgængeligt for alle, både de ressourcestærke og de mere forenings- og bevægelsessvage børn.

Hvorfor deltage på kurset?

På kurset introduceres du til hvilke øvelser der er gavnlige for idrætsundervisningen, når der skal læres boldkundskaber. Den grundlæggende opbygning er gavnlig for alle andre boldspil, men de øvelser der introduceres vil især være gavnlige for basketball undervisning. Kurset varer 3 timer.

Helt ærligt, så har du formentlig en fantastisk didaktisk indsigt i faget, hvilket kurset ikke vil konkurrere med. Du vil dog alligevel få nogle redskaber der meget enkelt gør det let at forestå boldundervisning, med en meget praktisk tilgang, hvor du vil få en masse øvelser du kan implementere i din undervisning.

Hvad får jeg ud af det?

- En øvelses DVD der viser hvordan du kan bygge en undervisning op

- Viden om hvordan du kan være spilvejleder fremfor dommer

- En lektionsplan der er procesorienteret, og udvikler dine elevers boldkundskaber

- Inspiration af en af Danmarks førende børne- og ungdomstrænere

- Danmarks Basketball Forbunds og DGI basketball aldersrelateret træningskoncept og trænerguiden hvor du kan finde inspiration til din næste basketball lektion.

For mere info

Thomas Johansen, Udviklingskonsulent.

TJS@basket.dk / 31186793