Kreds Bornholm

Det er nu muligt at tilmelde sig vores aktiviteter for kommende skoleår 2023-24.

Læs mere om, hvad du kan forvente af Dansk Skoleidræt Bornholm - og hvad der forventes af deltagerne ved vores aktiviteter her.

Læs mere om Dansk Skoleidræt Bornholms Facebook-side her. Bornholms Regionskommune giver gratis fritidspas til børn, unge og voksne.

 

Afvikling af Skole-DM:

Vær opmærksom på holdsammensætningsreglerne for Skole-DM'erne. Disse regler gælder også for vores bornholmske kvalifikationsstævner. Læs mere om holdsammensætningsreglerne.

 

Dansk Skoleidræt Bornholm

 

Mission

Dansk Skoleidræt Bornholm har med skolen som ramme til formål at fremme alle skoleelevers læring, sundhed og trivsel gennem idræt, leg og bevægelse. Det skal gøres ved at nå ud til samtlige elever i de bornholmske skoler.

 

Vision 

Dansk Skoleidræt Bornholms vision har gennem de seneste 3 år været en målsætning om at lave flere aktiviteter for hele klasser samt at gøre brug af Bornholms muligheder. Det har resulteret i arrangementerne; Skolernes Forårsfestival, Med din klasse i middelalderen og BiAthlon. Endelig forsøger man også 'klassekampe' ved floorball-, futsal- og høvdingeboldstævnet.

I de kommende år vil Dansk Skoleidræt Bornholm arbejde hen imod, at der skal være endnu mere sammenhæng mellem læringsmål og vores udbud af aktiviteter for at fremme den temabaserede undervisning. Vi vil arbejde for, at Bornholms Regionskommune opnår status som Skoleidrætskommune. Og vi vil være med til at styrke de idrætsfaglige netværk på øen. Ligesom vi vil udbrede kendskabet til vores facebookgruppe/side, hvor vi vil fortælle den gode historie om idræt og bevægelse i de bornholmske skoler.

Aktivitetsoversigt

 1. 28.
  maj.
  0.,1.,2. klasse
 2. 29.
  maj.
  3.,4.,5. klasse
 3. 30.
  maj.
  6.,7. klasse
 4. 04.
  jun.
  6. klasse
 5. 12.
  jun.
  4.,5.,6. klasse