Kidsvolley, 1.-2. kl., Fraugde

Kidsvolley 1.-2. klasse

OBS: NY DATO!!

Kom og vær med til et kidsvolleystævne.

I skal bare tilmelde jeres klasse, så vil vi give dem en super oplevelse, hvor de kommer til at dyste mod andre klasser. Drenge og piger spille på samme hold.

Stævnet kvalificerer til deltagelse i Kredsfinalestævnet i Odense. Den klasse der vinder stævnet samt nr. 2 går videre til kredsfinalestævnet. Dette gælder kun 2. kl. Kredsfinalen afholdes på Tingløkkeskolen fredag den 8. juni kl. 9.00-12.15. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Kidsvolley Level 1

Vi spiller på level 1. På level 1 kastes over nettet. Der roteres efter hvert kast. 3 bolde grebet i træk befrier de ”døde” spillere. Hvis I eller jeres elever ikke har kendskab til Kidsvolley på forhånd betyder det ikke spor. Spillet er meget nemt, og vi lærer det hurtigt i fællesskab, når I kommer til stævnet.

Læs mere om skolereglerne her: http://uvolley.dk/9-skolevolley/19-skole-regler

BEMÆRK:

Såfremt din kommune/skole ikke yder tilskud til Dansk Skoleidræt, FYN, vil der være tale om et deltagergebyr på kr. 500 pr. hold. Ved afbud senere end 2 uger før stævneafviklingen, og/eller hvor et afbud medfører ændringer i et allerede udarbejdet program, opkræves der 200 kr. pr. hold, der meldes afbud for.

Skulle du have spørgsmål, så smid en mail til den stævne-/aktivitetsansvarlige eller en fra Dansk Skoleidræt Fyns bestyrelse.

Aktivitetsoversigt

 1. 27.
  nov.
  Kidsvolley, Langeland
  Ørstedskolen
  5. klasse
  Boldspil
 2. 01.
  dec.
  Basketball, kredsfinalestævne
  Vester Skerninge Hallen
  8.,9. klasse
  Boldspil
 3. 04.
  dec.
  Kidsvolley, Langeland
  Ørstedskolen
  6. klasse
  Boldspil
 4. 07.
  dec.
  Basketball, 6.-7. kl.
  Vester Skerninge Hallen
  6.,7. klasse
  Boldspil
 5. 12.
  dec.
  Kidsvolley
  Rantzausminde Skole
  6. klasse
  Boldspil