Kidsvolley, 2. kl.

Kom og vær med til et kidsvolleystævne.

Kom og vær med til et udendørs kidsvolleystævne. Hvis det regner går vi ind i hallen.

I skal bare tilmelde jeres klasse, så vil vi give dem en super oplevelse, hvor de kommer til at dyste mod andre klasser. Drenge og piger spille på samme hold.

NYT!!
Stævnet kvalificerer til deltagelse i Kredsfinalestævnet i Odense. Den klasse der vinder stævnet samt nr. 2 går videre til kredsfinalestævnet. Kredsfinalen afholdes på Tingløkkeskolen fredag den 8. juni kl. 9.00-12.15. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Kidsvolley Level 1

Vi spiller på level 1. På level 1 kastes over nettet. Der roteres efter hvert kast. 3 bolde grebet i træk befrier de ”døde” spillere. Hvis I eller jeres elever ikke har kendskab til Kidsvolley på forhånd betyder det ikke spor. Spillet er meget nemt, og vi lærer det hurtigt i fællesskab, når I kommer til stævnet.

Læs mere om skolereglerne her: http://uvolley.dk/9-skolevolley/19-skole-regler

BEMÆRK:

Såfremt din kommune/skole ikke yder tilskud til Dansk Skoleidræt, FYN, vil der være tale om et deltagergebyr på kr. 500 pr. hold. Ved afbud senere end 2 uger før stævneafviklingen, og/eller hvor et afbud medfører ændringer i et allerede udarbejdet program, opkræves der 200 kr. pr. hold, der meldes afbud for.

Skulle du have spørgsmål, så smid en mail til den stævne-/aktivitetsansvarlige eller en fra Dansk Skoleidræt Fyns bestyrelse.

De er allerede tilmeldt

Skole Klasser Elever Kontaktperson
Sanderumskolen 2.a, 2.b, 2.c 72 Lars Nielsen

Aktivitetsoversigt

 1. 26.
  sep.
  Langboldstævne
  Brobyskolerne, afd. Pontoppidan
  6.,7. klasse
  Slagboldspil
 2. 27.
  sep.
  Atletikstævne, Otterup
  Otterup Stadion
  6. klasse
  Atletik
 3. 28.
  sep.
  7. klasse
  Atletik
 4. 02.
  okt.
  Kidsvolley, 5.+6. kl.
  Lillebæltshallen
  5.,6. klasse
  Boldspil
 5. 04.
  okt.
  1.,2. klasse
  Boldspil