Skolernes Atletikstævne 6.årgang - Skoleåret 2023/24

 

Atletikstævne – 6. årgang

Køge Stadion, Ved Stadion,4600 Køge 

Den 21. september 2023

(Ved få tilmeldinger vil stævnet blive afholdt sammen med 7. klasserne den 20.september 2023)

 

Stævneleder: Jørgen Erik Christensen

Efter flere år med rigtig mange tilmeldinger til 6.-7. klasses stævnet i atletik vil vi igen i år forsøge at afholde et stævne for 6. klasser og et andet for 7. klasser. Såfremt det viser sig at der ikke er flere tilmeldte end at stævnerne kan slås sammen til ét stævne, vil det blive den 20. september 2023.

Der tilbydes følgende:

Et fantastisk hyggeligt og godt stævne på et flot atletikstadion.

Dine elever behøver ikke at være verdensmestre på forhånd. Bare de ved at man sætter af på et ben i højdespring, og ellers har prøvet de enkelte discipliner så er der også plads til dem.

Ud over at deltage i konkurrencen kan man også bruge resultaterne til atletikmærket, som er en rigtig god motivation for eleverne.

Du må meget gerne stille med flere hold fra samme klasse/idrætshold. Bemærk dog at vi forventer at der er en lærer med pr. hold, sådan at vi kan få dækket alle dommertjanser. Jo flere vi er - jo flere er der til at dele opgaverne.

Det er rigtig vigtigt, at du læser reglerne for antal discipliner den enkelte elev mindst og maximalt må deltage i, grundigt igennem, da de kan være lidt indviklede. Hvis det er for svært at forstå, må du meget gerne kontakte mig.

Der dannes hold af a) piger – b) drenge.

Et hold består af minimum 9 elever.

Hver deltager på holdet skal deltage i en af de individuelle øvelser, og må kun deltage i maximalt 2 af de individuelle øvelser.

Øvelsesrækken er som følger:

PIGER: 80 m, 800 m, længdespring (med afsætszone), højdespring, kuglestød(2 kg.) og spydkast (400 g). I alle disse øvelser deltager 3 elever fra hvert hold. Desuden 4 * 100 meter stafet.

DRENGE: 80 m, 800 m, længdespring(med afsætszone ), højdespring, kuglestød(3 kg.) og spydkast(400 g ). I alle disse øvelser deltager 3 elever fra hvert hold. Desuden 4 * 100 meter stafet.

Bemærk:

Hvis I ønsker at deltage med flere hold skal der være mindst 1 lærer pr. hold af hensyn til dommervirksomheden. I kan dog medbringe ældre elever der kan være hjælpere ved disciplinerne, men de skal kunne klare at arbejde disciplineret med opgaven. (Jeg forsøger dog at få andre til at hjælpe med en del af dommertjanserne)

VIGTIGT:
Vi håber, at det nye atletikprogram er færdigudviklet i god tid før stævnet. Det skulle gøre jeres forberedende arbejde noget lettere; men forvent at du skal afsætte tid til indtastning af deltagere på hold og discipliner.

Aktivitetsoversigt

 1. 05.
  okt.
  8.,9. klasse
 2. 03.
  nov.
  2. klasse
 3. 06.
  nov.
  4. klasse
 4. 07.
  nov.
  5. klasse
 5. 14.
  nov.
  4. klasse