Basketball

Beretning skolebasket 2018/2019

Året bød på 4 stævner:
6. klasse: Holmeagerskolen. 23 hold
7. klasse: Holmeagerskolen. 35 hold
8. klasse piger: Holmeagerskolen. 12 hold
8. klasse drenge: Holmeagerskolen. 15 hold
I alt deltog 85 hold. Alle stævner forløb uden de store problemer, dog var det ikke alle lærere, der havde sat sig ind i reglen, som siger, at der skal være mindst 10 på et hold. Jeg havde igen i år dommere fra Greve Basket. De var mere erfarne end tidligere, og fik også megen ros fra lærerne. Udgiften til dem var lidt højere end tidligere p.g.a. kørselspenge, men de var helt klart pengene værd. De havde også nogle lange dage p.g.a. de mange hold. I år var der rigtig mange afbud efter at stævneplanerne var sendt ud. Jeg havde endda inden jeg gik i gang med planerne ringet til alle for at undgå afbud. Det hjalp ikke. Alle stævner måtte laves om mindst en gang. Det er simpelthen ikke i orden. Vinderne som deltager til DM var hos drengene Holmeagerskolen og hos pigerne Munkekærskolen.
Med venlig hilsen
René Nielsen

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Beretning skolebasket 2017/2018                    

 

Året bød på 3 stævner:

  1. klasse: Asgård Skole. 29 hold
  2. klasse: Holmeagerskolen. 36 hold
  3. klasse piger: Holmeagerskolen. 3 hold
  4. klasse drenge: Holmeagerskolen. 5 hold

De 2 sidste grupper var slået sammen.

I alt deltog 73 hold. Alle stævner forløb uden de store problemer, dog var det ikke alle lærere, der havde sat sig ind i reglen, som siger, at der skal være mindst 10 på et hold. Et problem var der dog på Asgård Skole. Lærerne var ikke gode nok til sammen med eleverne at rydde op efter sig. Det endte derfor med en klage fra skolen. Jeg havde i år dommere fra Greve Basket. De var mere erfarne end tidligere, og fik også megen ros fra lærerne. Udgiften til dem var lidt højere end tidligere p.g.a. kørselspenge, men de var helt klart pengene værd. Vinderne som deltager til DM var hos drengene Absalon Skole og hos pigerne Holmeagerskolen.

Med venlig hilsen

René Nielsen