Orienteringsløb

 

Beretning for Skolernes orienteringsløbsstævne i Roskilde og Køge Skoleåret 2019/20


Da Helle desværre var forhindret fik jeg fornøjelsen af at afvikle disse stævner.
Ved stævnet i Boseruo skoven var der tilmeldt 102 hold fra 4 skoler. Desværre meldte én skole helt afbud med 20 hold og derudover var der afbud fra en anden skole med 18 hold.
Dermed endte der med at være 66 deltagende hold.
Roskilde orienteringsklub stod for alt det praktiske. De havde tjek på det om end der lige var glemt nogle ting i klubhuset. Her foregik registreringen elektronisk, hvilket gør afviklingen nem.
Stævnet startede i fint vejr, men sluttede med regn.
Det er mit indtryk at alle var tilfredse med afviklingen.
Det er en sand fornøjelse at arbejde sammen med folkene fra Køge Orienterings Klub. De stillede igen talstærkt op – og derudover kom der flere medlemmer forbi bare for at høre, hvordan det nu gik.
Stævnet blev afviklet i skoven ved Køge Lystbådehavn. Da dronningen skulle besøge byen et par dage senere, havde vi fornøjelsen af at Garderhusarregimentets heste skulle opstaldes lige ved siden af vores startsted. Derfor havde vi gang i bygning af hestestald. Heldigvis blev der skærmet godt af.
Stævnet blev afviklet i flot vejr og med glade deltagere. Jeg havde lidt udfordringer med at gå kaldt holdene frem. Måske kunne det være en ide at investere i en større megafon.
Her var der afbud fra 8 hold på forhånd. Derudover et antal hold som ikke mødte op på dagen.
Men med 216 tilmeldte hold var der alligevel tæt ved 200 starter.