Beach Day 7.-8.klasse

Beach Day 2019

 

Der er ikke plads til flere volleyhold. Og kun få pladser tilbage til fodbold.

Dansk Skoleidræt Københavns Omegn inviterer alle 7. og 8. klasser til en dag med sport på stranden. Der vil være turneringer i strandfodbold og beachvolley.

Hvor: Amager strandpark ved strandsportsområdet (fra metro stationen Amager Strandpark er der 5 minutters gang)

Hvornår: Fredag 30. august 2019 kl. 9-14

Info: Klasserne skal selv medbringe madpakker og drikkedunk. Der er vandhaner til at fylde op og der er en kiosk og Lidl, hvor eleverne kan købe is m.m. 7. og 8. klasser spiller i samme puljer.

Regler for hold: max 10 elever pr. hold min 6. der må gerne blandes på tværs af klasserne. Der skal både være drenge og piger på holdet.

Strandfodbold: der skal være max 6 elever på banen ad gangen og min 2 piger og 2 drenge, der er fri udskiftning når bolden er ude af spil. Der spilles 9 min pr. kamp.

Beachvolley: der skal være max 6 elever på banen ad gangen og min 2 piger og 2 drenge, der spilles løbende udskiftning ved position 4 (højre side af nettet). Der spilles 9 min pr. kamp.

Dommere: Vi håber på idrætslærerstuderende fra Metropol kommer og dømmer, da vi har et samarbejde med dem, men vi får først svar, om de kan midt i august. Ellers skal de lærere der deltager fra skolerne være forberedt på at dømme nogle kampe. Så kom gerne med en ekstra lærer, hvis I har mulighed for dette.

Tilmelding: senest fredag den 24. august 2019 på hjemmesiden. Husk at skrive, hvor mange hold i fodbold og volley I tilmelder. I tilfælde af dårligt vejr, kan vi blive nødt til at aflyse. HUSK: Tilmeldingerne er bindende

Aktivitetsoversigt