Kidsvolley i Holstebro 3. 4.-5. kl

3 klasse spiller level 1

4 og 5 klasse spiller level 2

Regler:

 Vi spiller på level 1. På level 1 kastes over nettet. Der roteres efter hvert kast. 3 bolde grebet i træk befrier de ”døde” spillere. Spillet sættes i gang med en underhåndsserv.

Hvis I eller jeres elever ikke har kendskab til Kidsvolley på forhånd betyder det ikke spor. Spillet er meget nemt og vi lærer det hurtigt i fællesskab, når I kommer til stævnet.

Vil I øve jer lidt før stævnet, vil hver tilmeldte skole modtage materialet Kidsvolley i skole og SFO samt en DVD med spillet, Kidsvolley teknikker samt forslag til øvelser. Læs mere om Kidsvolley på www.kidsvolley.net

Regler:

Kidsvolley Level 2 På Level 2 kastes over nettet. Der roteres efter hvert kast. En spiller kan befries ved et baggerslag, som gribes af en medspiller.

Hvis I eller jeres elever ikke har kendskab til Kidsvolley på forhånd, betyder det ikke spor. Spillet er meget nemt, og vi lærer det hurtigt i fællesskab, når I kommer til stævnet.

Læs mere om Kidsvolley på www.uvolley.dk. Her kan du også finde lektionsplaner, der opfylder målene for idræt. Det forventes, at lærerne, der deltager, er aktive som baneledere.  

Da der er et max. deltagerantal er tilmelding efter "først til mølle"-princippet.
For at tilmelde sig, skal I "klikke" på linket:
http://www.skolevolley.dk/  - så kommer I til Dansk Volleyball Forbunds hjemmeside, hvor tilmelding foretages.

 

 

Aktivitetsoversigt