KURSUS I DANS OG UDTRYK!

GRATIS KURSUS I DANS OG UDTRYK!

 

Nu har du muligheden for at skabe et anderledes og nytænkende forløb i idrætsfaget, som dine elever ikke vil glemme – og måske du også selv får udvidet din horisont. 

Kom med, når vi i samarbejde med Det Kongelige Teater og Alinea inspirerer til, hvordan du kan bruge ballet i idrætsfaget. 

Ballet på skoleskemaet er et spændende og anderledes forløb til idrætsundervisningen, hvor eleverne arbejder med ballet som dansegenre. Med udgangspunkt i et digitalt materiale har kurset fokus på, hvordan du kan bruge ballet i idræt, og hvordan du og dine elever kan lave jeres helt egen version af Nøddeknækkeren. Forløbet er fleksibelt, og uanset om du ønsker at blive klogere på andre måder at bevæge sig på, du vil lave en forestilling eller blot ønsker at få ny inspiration, kan kurset være noget for dig. 

Alle kan være med – der kræves ingen forkundskaber. I Ballet på skoleskemaet handler det ikke om at fødderne sættes korrekt, men om ens tilgang og kreativitet.

Kurset ledes af kunstnere fra Det Kongelige Teater. Kurset og det gratis digitale materiale er udviklet af Det Kongelige Teater i samarbejde med forlaget Alinea og tilbydes i samarbejde med Dansk Skoleidræt. Materialet kan tilgås, når man har deltaget på kurset.

Vi glæder os til at se jer!

SignUpForm

Aktivitetsoversigt

 1. 12.
  jun.
  Cricket dag 4.-5. årgang Frydenstrand Skole, Frederikshavn
  Frydenstrand Skole, Abildvej 20, 9900 Frederikshavn
  4.,5. klasse
 2. 15.
  jun.
  Cricket dag 7.-8. årgang Skalborg
  Skalborggårdhallen, Hobrovej 435, 9200 Aalborg SV
  7.,8. klasse
 3. 18.
  aug.
  Cricket dag 4.-5. årgang Støvring
  Støvring Stadion, Kr. Østergårdsvej, Støvring
  4.,5. klasse
 4. 31.
  okt.
  KURSUS I DANS OG UDTRYK!
  Gughallen, Sønder Tranders Vej 37 9210 Aalborg SØ
 5. 14.
  mar.
  DM Høvdingebold 5.kl. Arena Himmerland, Støvring
  Arena Himmerland, Brunagervej 1, 9530 Støvring
  4.,5. klasse