Floorballstævne for 2. klasser i Næstved

Vi spiller 5 vs. 5 på lille bane (ca. 9x18) og uden målmand, da der spilles på små mål. Det er tilladt at have udskiftere med, men da kampene ikke er så lange, vil det som regel være nok med en eller to. Det er sjovere at spille, end at stå og kigge på. Derudover deler vi stævnet op i en række for drenge og en række for piger. Vores erfaring siger, at flere piger har lyst til at spille med når det ikke er mod drengene.

 

Alle hold skal have et navn. Det må gerne være sjovt og kreativt. Det må gerne være nemt genkendeligt, så børnene ikke er i tvivl om, at det er dem der skal spille, når de bliver kaldt over højtaleranlægget. Der vil være sendt kopier af kampprogrammet, som lærerne skal sørge for at medbringe og derefter hjælpe med til at få børnene ud på banen.

 

Der vil være stave og bolde på hver bane, men kun til dem, der er på banen. Det er derfor vigtigt at tingene samles og lægges tilbage, såden næste kamp kan blive afviklet.

 

Til kampene vil der være en kampansvarlig. Denne person skal sikre at stavene kun bliver brugt til at spille floorball med og holde styr på, hvem der vinder og hvor mange mål der bliver scoret.

Den kampansvarlige vil være en person fra HG/Næstved Dragons.

 

Vi ser frem til en dag med en masse floorball og glade børn.

 

Spørgsmål? Kontakt HG/Næstved Dragons via mail: info@dragonsfloorball.dk eller ring til Janni på telefon 61 67 65 99

 

De er allerede tilmeldt

Skole Klasser Elever Kontaktperson
Ellebækskolen afd. Kildemark 3 75 Christina Norlund
Tybjerg Privatskole 2. kl. 15 Rikke Holm
Susåskolen afd. Glumsø 2 32 Nina Juncker
Susåskolen afd. Glumsø 2 32 Kristoffer Pedersen
Vor Frue Skole 2.n og 2.0 44 Sofie Kaas

Aktivitetsoversigt

 1. 02.
  mar.
  5. klasse
 2. 02.
  mar.
  5. klasse
 3. 02.
  mar.
  5. klasse
 4. 02.
  mar.
  2. klasse
 5. 03.
  mar.