Basket 8. kl. A-stævne Esbjerg (Rørkjær) 02.03.21 AFLYST

Holdsammensætning og regler:

Vinderne af dette stævne kvalificerer sig til DM i skolebasket, som afholdes af kreds Trekanten, Horsens den 13. - 15. april 2021.

Et hold består af min. 10 spillere og op til 4 reserver pr. kamp. Holdet må maksimalt sammensættes af elever fra 3 klasser på årgangen. Såfremt der er færre ende 3 klasser på årgangen, kan holdet suppleres med enkelte elever fra én klasse på årgangen under (dvs. max 3 elever). 

Eleverne må kun deltage på et hold. Ved overtrædelse betragtes begge hold som ulovlige.

Spilletiden skal fordeles ligeligt.

En skadet eller udvist spiller kan erstattes af en reservespiller, der inden  kampes start er påført protokollen. En skadet spiller kan genindtræde, hvis vedkommende skønnes klar igen. Holdets sammensætning kan ændres fra kamp til kamp.

Se regler og informationer om DM i Skolebasket

Det tilstræbes, på alle hold spiller 3 kampe.

Der skal deltage mindst én lærer pr. klasse. Denne forpligter siger til at være til disposition for stævneledelsen som dommer eller andet.

Spilletid:

Stævnerne afvikles med puljekampe på fast tid. Der spilles 2 perioder á 7-9 min.

Dommere:

Lykkes det ikke at finde kvalificerede dommere, skal lærerne sørge for afvikling af kampene/fungere som dommere. Der vil i det udsendte program være angivet, hvornår den enkelte skole skal være dommer/baneansvarlig.

Stævneansvarlig:
Søren Nørgreen Madsen Mail: snm91@hotmail.com     Mobil: 2810 7064

Yderligere information:
Modtages senest 14 dage før arrangementet.

Såfremt din kommune / skole ikke yder tilskud til Dansk Skoleidræt Sydvestjylland, vil der være tale om et deltagergebyr på kr. 300 pr. klasse + 5,50 kr. pr. elev. 

 

Aktivitetsoversigt

 1. 11.
  mar.
  7. klasse
 2. 11.
  mar.
  8. klasse
 3. 12.
  mar.
  4. klasse
 4. 16.
  mar.
  4. klasse
 5. 07.
  apr.
  5. klasse