Fodbold 6. kl. Fanø 27.09.19

Holdsammensætning og regler: 
Både drenge og piger spiller 8-mands. Der spilles efter DBU's regler for 8. mands fodbold.

Regler:
Et hold består af 8 spillere og indtil 3 udskiftningsspillere, som går på årgang. Et hold består af elever, der går på samme årgang. Holdet må maksimalt sammensættes af elever fra 3 klasser på årgangen. Såfremt der er færre end 3 klasser på årgangen, kan holdet suppleres med enkelte elever fra én klasse på årgangen under (dvs. max 3 elever).

Eleverne må kun deltage på ét hold. Ved overtrædelse betragtes begge hold som ulovlige.

Det tilstræbes, at alle hold spiller 3 kampe.Der skal deltage mindst én lærer pr. klasse. Denne forpligter sig til at være til disposition for stævneledelsen som dommer eller andet.

Lærerne skal sørge for afvikling af kampene/fungere som dommere. Det kan anbefales at tage elever med fra udskolingen, som kan påtage sig dommergerningen. Der vil i det udsendte program være angivet, hvornår den enkelte skole skal være dommer/baneansvarlig.

Vinderne fra indledende stævne deltager i finalestævnet i Vejen onsdag den 07.10.19.

Vinderne af finalestævnet kvalificerer sig til DM i skolefodbold, som afholdes i Kalundborg af kreds Vestsjælland 26.- 28. maj 2020.

Se regler og information om DM i Skolefodbold

Stævneansvarlig:
Niels Erik Christenen      Mail: nec.chr@gmail.com      Mobil: 2426 5021

Yderligere information:
Modtages senest 14 dage før arrangementet.

Såfremt din kommune/skole ikke yder tilskud til Dansk Skoleidræt Sydvestjylland, vil der være tale om et deltagergebyr på kr. 300 pr. klasse + 5,50 kr. pr. elev.

Aktivitetsoversigt

 1. 06.
  nov.
  2.,3. klasse
 2. 08.
  nov.
  2. klasse
 3. 14.
  nov.
  2.,3. klasse
 4. 18.
  nov.
  3. klasse
 5. 20.
  nov.
  8. klasse