Til tovholderen

Kom hurtigt igang
 • Tilmeld dig månedens leg

  Så vil du i løbet af den første uge i hver måned få tilsendt en ny leg, som du kan give videre til dine Legepatrulje, hvilket de så kan igangsætte i de Aktive Pauser.

  Modtag månedens leg
 • Tilmelding til Legepatruljekursus

  Legepatruljens kurser bliver placeret regionalt og gennemføres løbende, efterhånden som skoler tilmelder sig.

  Kursusoversigt
 • Opret nyt Legepatruljekursus

  Hvis du ønsker at oprette et Legepatruljekursus, nær dig og din egen skole, eller blot høre mere herom, så klik på linket herunder. Det tager kun 1 min. hvorefter vil du blive kontaktet af en projektleder.

  Oprettelse af nyt kursus

Kom godt igang med Legepatruljen

Hvordan I starter op med Legepatruljen på jeres skole, og hvad I kan gøre for at få jeres Legepatrulje godt i gang, 

Før kurset:
Du skal som tovholder have udvalgt nogle egnede elever, som skal med på Legepatruljekursus. Det er vigtigt, at de elever, der skal være skolens Legepatrulje, er elever, der er ansvarlige, og som godt tør stå frem. Samtidig er det en fordel, hvis de er en smule organiserede, da de kommer til at skulle planlægge og igangsætte lege for eleverne i indskolingen. Det er en god idé, at elever er af begge køn, da de på denne måde kan bruge hinanden som sparringspartnere. 

På Legepatruljekursus:
På selve kursusdagen er det vigtigt, at man som tovholder går foran som et godt eksempel. Derfor forventes det selvfølgelig, at man møder op omklædt, og er klar til at være aktiv sammen med sine elever på kursusdagen. Tovholderen har desuden det pædagogiske ansvar for eleverne på dagen.

Når I skal i gang på skolen:
Når I kommer hjem på skolen er det vigtigt at holde møde med den nyuddannede Legepatrulje så hurtigt som muligt, mens kurset er frisk i erindringen, og eleverne er topmotiverede.

I opstarten er det vigtigt, at man som tovholder hjælper sin Legepatrulje godt i gang.
Se og læs "Gode råd til tovholderen".

Det er vigtigt, at Legepatruljen mærker, at der er mindst en voksen, der støtter dem, er motiveret og hjælper med at bevare glæden og gejsten som Legepatrulje.
Læs og giv din Legepatrulje "Gode råd til Legepatruljen".
Hvis man som tovholder er dér for dem i starten, og hjælper dem med at komme i gang, viser det sig, at de på sigt bliver mere eller mindre selvkørende. En succesfuld start giver den nemmeste implementering......