Mini-motorik

Motorik og leg for børn i førskole-tilbud og indskolingen

Kom hurtigt i gang!
 • Materialer med øvelser

  Du kan komme nemt i gang med at lave Mini-Motorik ved at bestille hæftet eller postkortene med alle øvelserne. Bestil via webshoppen.

  Webshop
 • Få et kursus i Mini-motorik

  Få viden om børns motoriske udvikling og inspiration til at arbejde med motorik gennem leg på et kursus i Mini-motorik. Du kan enten booke en plads på et åbent kursus, eller I kan oprette jeres eget.

  Kursusoversigt
 • Hvorfor Mini-motorik?

  Motorik er sjovt når det bliver leget ind - og det gør vi med Mini-motorik. Men der er mange gode grunde at lave motorik med børn. Læs hvorfor det er vigtigt på vores faktaside.

  Fakta om Mini-motorik

Mini-motorik

Mini-motorik er et inspirationsmateriale med en masse motoriske øvelser. Målgruppen er 5-6-årige førskolebørn, der starter på skolen allerede i løbet af foråret.

Mini-motorik skal hjælpe børnene med at blive gode til at bevæge sig og til at indgå i en skoledag med bevægelse hver eneste dag.

Materialet ruster lærere og pædagoger i førskole-tilbud til at arbejde med at udvikle børns motorik, så de bliver klar til 10 års skolegang med daglig bevægelse.

NYT: Motorikøvelser som postkort

Som noget nyt kan du nu også få alle øvelserne fra hæftet som store postkort. De giver mulighed for at organisere din undervisning i Mini-motorik på en anderledes og sjov måde og involvere børnene mere.

Postkortene er lavet i flotte farver og er et godt supplement til Mini-motorik hæftet, som begge kan købes via webshoppen!

Bestil Mini-motorik postkort!

Kursus i Mini-motorik

Det er nu også muligt at komme på kursus i Mini-motorik. Tilmeld jer et kursus eller book jeres eget kursus på skolen/SFO for at sikre, at du og dine kolleger kommer bedst muligt igang med Mini-motorik. På kurset får I også grundlæggende viden om, hvad der påvirker børnenes motorik. Læs mere om kurset her!

Find et Mini-motorik kursus nær dig!