Mini-motorik

Motorik og leg for børn i førskole-tilbud og indskolingen

Kom hurtigt i gang!
 • Materialer med øvelser

  Du kan komme nemt i gang med at lave Mini-Motorik ved at bestille hæftet eller postkortene med alle øvelserne. Bestil via webshoppen.

  Webshop
 • Få et kursus i Mini-motorik

  Få viden om børns motoriske udvikling og inspiration til at arbejde med motorik gennem leg på et kursus i Mini-motorik. Du kan enten booke en plads på et åbent kursus, eller I kan oprette jeres eget.

  Kursusoversigt
 • Hvorfor Mini-motorik?

  Motorik er sjovt når det bliver leget ind - og det gør vi med Mini-motorik. Men der er mange gode grunde at lave motorik med børn. Læs hvorfor det er vigtigt på vores faktaside.

  Fakta om Mini-motorik

Mini-motorik

Mini-motorik er et inspirationsmateriale med en masse motoriske øvelser. Målgruppen er 5-6-årige førskolebørn, der starter på skolen allerede i løbet af foråret.

Mini-motorik skal hjælpe børnene med at blive gode til at bevæge sig og til at indgå i en skoledag med bevægelse hver eneste dag.

Materialet ruster lærere og pædagoger i førskole-tilbud til at arbejde med at udvikle børns motorik, så de bliver klar til 10 års skolegang med daglig bevægelse.

Motorikøvelser som postkort

Som noget nyt kan du nu også få alle øvelserne fra hæftet som store postkort. De giver mulighed for at organisere din undervisning i Mini-motorik på en anderledes og sjov måde og involvere børnene mere.

Postkortene er lavet i flotte farver og er et godt supplement til Mini-motorik hæftet, som begge kan købes via webshoppen!

Bestil Mini-motorik postkort!

Kursus i Mini-motorik

Det er nu også muligt at komme på kursus i Mini-motorik. Tilmeld jer et kursus eller book jeres eget kursus på skolen/SFO for at sikre, at du og dine kolleger kommer bedst muligt igang med Mini-motorik. På kurset får I også grundlæggende viden om, hvad der påvirker børnenes motorik. Læs mere om kurset her!

Find et Mini-motorik kursus nær dig!