Inspiration

Kom hurtigt i gang!
 • Materialer med øvelser

  Du kan komme nemt i gang med at lave Mini-Motorik ved at bestille hæftet eller postkortene med alle øvelserne. Bestil via webshoppen.

  Webshop
 • Få et kursus i Mini-motorik

  Få viden om børns motoriske udvikling og inspiration til at arbejde med motorik gennem leg på et kursus i Mini-motorik. Du kan enten booke en plads på et åbent kursus, eller I kan oprette jeres eget.

  Kursusoversigt
 • Hvorfor Mini-motorik?

  Motorik er sjovt når det bliver leget ind - og det gør vi med Mini-motorik. Men der er mange gode grunde at lave motorik med børn. Læs hvorfor det er vigtigt på vores faktaside.

  Fakta om Mini-motorik

Inspiration og materiale

Mini-motorik har udviklet materiale til motoriske øvelser, som er lette at anvende for dig som lærer eller pædagog, og som er sjove for børnene at lave, da de har en legende tilgang. Materialet er målrettede børn i førskole-tilbud i alderen 5-6 år, men kan også anvendes i indskolingen. Materialet indeholder ca. 88 forskellige øvelser.

Materialet består af:

Du har også mulighed for at booke et kursus i Mini-motorik og børns motoriske udvikling, hvis du vil klædes endnu bedre på til at anvende Mini-motorik øvelserne. Du kan enten tilmelde dig et af kurserne i kursusoversigten eller din skole/kommune kan oprette jeres eget kursus.

Find et Mini-motorikkursus nær dig! Bestil jeres eget kursus i Mini-Motorik