Mini-motorik hæfte

Kom hurtigt i gang!
 • Materialer med øvelser

  Du kan komme nemt i gang med at lave Mini-Motorik ved at bestille hæftet eller postkortene med alle øvelserne. Bestil via webshoppen.

  Webshop
 • Få et kursus i Mini-motorik

  Få viden om børns motoriske udvikling og inspiration til at arbejde med motorik gennem leg på et kursus i Mini-motorik. Du kan enten booke en plads på et åbent kursus, eller I kan oprette jeres eget.

  Kursusoversigt
 • Hvorfor Mini-motorik?

  Motorik er sjovt når det bliver leget ind - og det gør vi med Mini-motorik. Men der er mange gode grunde at lave motorik med børn. Læs hvorfor det er vigtigt på vores faktaside.

  Fakta om Mini-motorik

Mini-motorik hæfte

Mini-motorik består af 20 lektioner med forskellige øvelser og aktiviteter, der alle styrker børnenes motorik. Aktiviteterne er delt op i fem forskellige temaer med fokus på hver sin motoriske grundbevægelse: Gang/løb, hop, krybe/kravle, snurre/dreje, balance/kropsspænding. 

Aktiviteterne kræver ikke rekvisitter eller redskaber, men lidt plads, som børnene kan bevæge sig på. Materialet er lige til at bruge, så I kan gå i gang, så snart I modtager det med posten.

Mini-motorik hæftet indeholder desuden korte teoretiske afsnit om motorik og sansemotorisk udvikling.

Materialet kan bestilles i webshoppen til 75 kr. (incl. moms - excl. fragt og ekspeditionsgebyr.)

 

Kontakt projektledelsen, hvis I ønsker et oplæg eller et kursus om børns motoriske udvikling. Vi står klar til at hjælpe jer godt i gang.