Mini-motorik postkort

Kom hurtigt i gang!
 • Materialer med øvelser

  Du kan komme nemt i gang med at lave Mini-Motorik ved at bestille hæftet eller postkortene med alle øvelserne. Bestil via webshoppen.

  Webshop
 • Få et kursus i Mini-motorik

  Få viden om børns motoriske udvikling og inspiration til at arbejde med motorik gennem leg på et kursus i Mini-motorik. Du kan enten booke en plads på et åbent kursus, eller I kan oprette jeres eget.

  Kursusoversigt
 • Hvorfor Mini-motorik?

  Motorik er sjovt når det bliver leget ind - og det gør vi med Mini-motorik. Men der er mange gode grunde at lave motorik med børn. Læs hvorfor det er vigtigt på vores faktaside.

  Fakta om Mini-motorik

NYT: Motorikøvelser som postkort

Som noget nyt kan du nu også få alle aktiviteterne fra hæftet som postkort. De giver mulighed for at organisere din undervisning i Mini-motorik på en anderledes og sjov måde og involvere børnene mere.

Mini-motorik postkortene består af 88 postkort i A5 med forskellige aktiviteter, der alle styrker børnenes motorik. Aktiviteterne er delt op i fem forskellige temaer med fokus på hver sin motoriske grundbevægelse: Gang/løb, hop, krybe/kravle, snurre/dreje, balance/kropsspænding.

Aktiviteterne har forskellige niveauer og kan laves af 1, 2 eller flere personer sammen.

Aktiviteterne kræver ikke rekvisitter eller redskaber, men lidt plads, som børnene kan bevæge sig på. Materialet er lige til at bruge, så I kan gå i gang, så snart I modtager det med posten.

Postkortene koster 156,25 kr. (incl. moms - excl. fragt og ekspeditionsgebyr) og kan købes på webshoppen.