Kursus i Mini-motorik

Kom hurtigt i gang!
 • Materialer med øvelser

  Du kan komme nemt i gang med at lave Mini-Motorik ved at bestille hæftet eller postkortene med alle øvelserne. Bestil via webshoppen.

  Webshop
 • Få et kursus i Mini-motorik

  Få viden om børns motoriske udvikling og inspiration til at arbejde med motorik gennem leg på et kursus i Mini-motorik. Du kan enten booke en plads på et åbent kursus, eller I kan oprette jeres eget.

  Kursusoversigt
 • Hvorfor Mini-motorik?

  Motorik er sjovt når det bliver leget ind - og det gør vi med Mini-motorik. Men der er mange gode grunde at lave motorik med børn. Læs hvorfor det er vigtigt på vores faktaside.

  Fakta om Mini-motorik

Kursus i Mini-motorik

Find et kursus nær dig!

Et kursus i Mini-motorik gør det nemt at implementere motorik på en legende måde i jeres førskole-tilbud eller indskoling.

Varighed: 
Kurset varer 2 timer og tager udgangspunkt i inspirationsmaterialet med konkrete aktiviteter til børn i 5-6 års alderen.

Indhold: 
Mini-motorik består af en række øvelser, der kan anvendes til at lege motorik ind. Øvelserne laves enten én og én, to og to eller i grupper af tre eller flere. Dermed kan det også bruges til at se børnene i forskellige relationer, hvilket kan anvendes til klassedannelse.

Kurset indeholder:

 • kort introduktion samt teori omkring motorik og sansemotorisk udvikling
 • praktisk gennemgang af en række øvelser fra materialet
 • pædagogiske drøftelser og gode råd til undervisning i Mini-motorik

Kurset vil have en meget praktisk tilgang for at gøre det så nemt for deltagerne som muligt at bruge materialet med det samme. Hver deltager får inspirationsmaterialet med øvelser på kurset.

Hvor og hvornår?
Som skole eller kommune kan du selv bestemme, hvor og hvornår kurset skal afholdes. Har du ikke selv nok deltagere til et kursus, foreslår vi et samarbejde med andre skoler i nærheden.

Der kan være pladser på nogle åbne kurser, som har fastlagte datoer.

Hvem kan deltage:
Alle pædagoger og lærere kan deltage på kurset, men det er målrettet medarbejdere i førskole-tilbud og indskoling. Der er et loft på 25 deltagere. Kontakt os ved evt. ønske om udvidet deltagerantal.

Læs mere om tilmelding og priser på alle vores kurser her

Tilmelding: 
Find et kursus nær dig i kursusoversigten eller kontakt os for oprettelse af et nyt kursus.

Kom på kursus i Mini-motorik

Få en plads på et åbent kursus eller book dit eget kursus til skolen, SFO'en eller kommunen.

Mini-motorik kursus