Sidste chance: Bestil årets bevægelsesjulekalender

Skal I have et fysisk eksemplar af kalenderen, skal I skynde jer. I år er der brain breaks bag lågerne, og I skal som klasse gætte med på, hvilke bevægelseskategorier der gemmer sig for hver skoledag.

02. november 2018

Vil I skabe hygge og klassesammenhold gennem hele december måned? Og ekstra variation i den faglige undervisning? Så skal I være med i årets bevægelsesjulekalender fra Sæt Skolen i Bevægelse. 

Kalenderen er et gratis bud på ekstra aktiviteter, og den kan bruges på alle klassetrin. For hver skoledag i december er der en låge, hvor klassen scanner en QR-kode på den fremsendte plakat, og frem kommer en video med dagens brain break. Det vil sige en kort aktiv pause, der fremmer læringsparatheden. En nem måde at få ilt til hjernen, ny energi og fremme læring. 

I år sætter bevægelsesjulekalenderen fokus på, hvordan man kan skabe et fælles sprog i klassen omkring bevægelse, og at bevægelse kan være mange ting - det er ikke kun sved på panden.

I kan som klasse gætte med på, hvilken bevægelseskategori I har lavet brain breaks inden for hver dag i december. Og det i én af disse fire kategorier:

- Tillid og samarbejde

- Koncentration og opmærksomhed

- Koordination

- Puls


Som et ekstra element har I i år mulighed for at deltager i en konkurrence om en fed fælles dagsoplevelse i nærområdet for hele klassen.


Læs meget mere om julekalenderen på www.sætskolenibevægelse.dk


Blev din klasse tilmeldt Sæt Skolen i Bevægelses kampagne i starten af skoleåret, så får I automatisk tilsendt det fysiske eksemplar af bevægelsesjulekalenderen. Hvis ikke I allerede er tilmeldt kampagnen, så skynd jer at gøre det senest den 7. november, hvis I vil nå at modtage kalenderen inden december.  (OBS: P.g.a. stor interesse for årets kalender, er tilmeldingsfristen ekstraordinært rykket til mandag den 12. november.)

Ved tilmelding får du også vores gratis materiale i foråret. Du forpligter dig dog ikke til at bruge det.

Tilmeld bevægelsesjulekalenderen