Dansk Skoleidræt - i hele landet

500.000 skoleelever fordelt på 1.300 skoler er allerede medlem af Dansk Skoleidræt, og der er mange fordele ved at melde sig ind i den lokale kreds. Er din skole med?

27. februar 2018

Stævner, turneringer og aktivitetsdage. For klasser, på tværs af årgange og kommunegrænser. Dansk Skoleidræts 15 lokale kredse tilbyder året rundt en masse idrætsaktiviteter for alle klassetrin og niveauer. I foråret er der bl.a. brydning, parkour, easybasket og dansekonkurrencer på programmet, og der er stadig masser af muligheder for at tilmelde sig. Foråret byder også på mere end 30 udgaver af Skoleidrættens Forårsfestival.

 

Et medlemskab giver gratis adgang til stævner, turneringer og aktivitetsdage for alle elever. Prisen for et medlemskab fastsættes af den enkelte kredsforening og udregnes som et fast beløb pr. elev på skolen. Mange kommuner vælger dog at tegne et kollektivt medlemskab for alle skoler i kommunen.

 

Aktiviteterne kan tænkes ind i den daglige idrætsundervisning, fx som afslutning på forløb, og de er en oplagt mulighed for at skabe positive fællesskaber og nye relationer mellem eleverne, der også kan møde kammerater fra andre skoler.
De 15 kredsforeninger, der alle drives af aktive idrætslærere, forgrener organisationen helt ud på lærerværelserne, på boldbanen og i idrætshallen - og bringer skoleidrætten ud i alle dele af landet.

 

 

FIND TILBUDDENE I DIN LOKALE KREDS