Få inspiration til mere bevægelse på Danmarks Læringsfestival

Skal jeres elever have en mere aktiv skoledag? Hør om alle Dansk Skoleidræts tilbud for elever på alle klassetrin på årets Læringsfestival den 6. og 7. marts 2018 i Bella Center.

05. marts 2018

Tusindvis af interesserede strømmer til årets udgave af Danmarks Læringsfestival for at få ny inspiration til undervisningen, og Dansk Skoleidræt er naturligvis også med, når lærere, konsulenter, studerende, pædagoger og ledere får nye ideer og viden den 6. og 7. marts i Bella Center.
På stand 188 kan du møde Jacob og Ann-Karina, der står klar til en snak om, hvordan Dansk Skoleidræt kan hjælpe jer med at få mere bevægelse i skoledagen.


Du kan fx finde materialer og høre mere om:

 

Bevægelse i de boglige fag.
Aktiv transport til skole.
Aktiv sundhedsundervisning.
Aktive pauser og frikvarterer.
Bevægelsestilbud til idrætsusikre elever.
Valgfag om idræt, leg og bevægelse.
Skolernes Motionsdag.
Stævner, turneringer og aktivitetsdage i din lokale kreds.

 

Dansk Skoleidræt arbejder for, at alle danske børn oplever glæde og begejstring ved bevægelse. Lige meget om de går i 0. eller 9. klasse og uanset færdigheder.

Vi har tilbud til alle tidspunkter i skoledagen, og i Dansk Skoleidræts lokale kredse arrangeres der året rundt stævner, turneringer og aktivitetsdage, som skaber gode oplevelser med idræt og bevægelse og positive fællesskaber på tværs af klasser og skoler.

 

Dørene på Danmarks Læringsfestival åbner kl. 8.00, og udstillingen er åben fra kl. 9.00 - 16.00.

 

Vi glæder os til at se dig!