Få ny inspiration til bevægelse i skolen


2. februar 2017

Få ny inspiration til bevægelse i skolen

Den 22. marts holder Dansk Skoleidræt og TrygFonden en stor netværkskonference i regi af det fælles projektprogram Sunde Børn Bevæger Skolen.

Er din skole med i Skolesport eller Styr på Sundheden? Har I Gåbus eller en legepatrulje? Eller I er måske aktive i de boglige fag i en af de populære kampagner fra Sæt Skolen i Bevægelse?

Uanset hvad I deltager i, så kom og vær med til Dansk Skoleidræt og TrygFondens landsdækkende konference den 22. marts i Ringsted Sportscenter, hvor vi slår dørene op til en netværksdag for skoler, der er med i Sunde Børn Bevæger Skolen.
Her deler vi ud af de gode erfaringer fra lige netop det projekt, din skole er en del af. 

Lund Madsen om børn og bevægelse

Konferencen byder på en række spændende workshops og indledes med et oplæg af speciallæge i psykiatri Peter Lund Madsen, kendt som "Hjerne-Madsen", der vil fortælle om børn og bevægelse med netop hans perspektiv.

Gennem hele dagen er der masser af viden om og inspiration til, hvordan I også på andre områder kan gøre skoledagen mere aktiv til gavn og glæde for elevernes læring, sundhed og trivsel.

Hvem kan deltage?
Tovholdere på Skolesport, Gåbus, Sæt Skolen i Bevægelse, Styr på Sundheden, Legepatruljen, GameBoosters eller Kickstarter kan deltage på konferencen. Har din skole ikke et af projekterne, men er interesseret i at deltage alligevel, så kontakt Dansk Skoleidræt på skoleidraet@skoleidraet.dk for at høre om mulighederne.

Læs mere om programmet


Hjerneforsker Peter Lund Madsen er på programmet til netværkskonferencen. 

Tilmeld dig Sunde Børn Bevæger Skolens Netværksdag 2017