Flot donation til SLIS

Specialskolernes Landsidrætsstævne 2018 har modtaget 50.000 kr. fra Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond. Det giver mulighed for at skabe et endnu flottere stævne.

20. december 2017

Specialskolernes Landsidrætsstævne – i daglig tale forkortet SLIS – er tilbage i 2018. Stævnet er for unge mellem 16 og 25 år med særlige behov, og arrangørerne har netop fået den glædelige nyhed, at de kan stable en endnu flottere begivenhed på benene end oprindelig planlagt. Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond har nemlig tildelt SLIS 50.000 kroner.

 

- Det er helt fantastisk med sådan en nyhed, for det betyder rigtig meget. Konkret kan vi få råd til forplejning til flere af de frivillige hjælpere, der er så vigtige for at få stævnet til at glide. Så i stedet for at have 30 elever fra Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg, kan vi nu have 50 elever. Herudover kan vi få råd til lidt flere af de sjove indslag såsom et stort fyrværkeri. Hyggen og alt det sociale betyder enormt meget til et stævne for specialelever, og nogle af de ting, vi egentlig havde skåret fra, kan vi nu alligevel realisere som en del af programmet, fortæller Susanne Sørensen fra Dansk Skoleidræt, der er en del af arrangørgruppen bag SLIS.

 

Stævnet består af to dage fyldt med idræt og bevægelse. Alle deltagere har mulighed for at deltage i to kategorier i svømning, atletik eller hockey.
Specialskolernes Landsidrætsstævne afholdes den 16. og 17. maj i Forum Horsens med ASV Horsens og SLIS-komitéen som arrangør. 243 specialskoleelever og 92 medhjælpere er aktuelt tilmeldt. Det er stadig muligt at eftertilmelde sig – blandt andet er der som noget nyt åbnet for, at specialskolerne kan tilmelde tidligere elever.

 

Du kan læse meget mere om SLIS og om tilmeldingsmulighederne her