Gratis webinar: Introduktion til idrætsdugene

Torsdag 4. marts introduceres Dansk Skoleidræts fem idrætsduge og anvendelsen i praksis i idrætsundervisningen.

11. februar 2021

Teori og fagbegreber i idrætsundervisningen behøver hverken at være kedeligt eller svært at lære for eleverne. Faktisk kan nogle få praktiske værktøjer og didaktiske modeller medvirke til, at din idrætsundervisning bliver mere konkret - og sjovere for eleverne. Derfor holder Dansk Skoleidræt et gratis webinar om fem didaktiske idrætsduge, og hvordan disse kan bruges i praksis.

Program for webinaret

14.00 – 14.40
En kort indføring i, hvordan de fem idrætsduge kan anvendes i praksis, samt hvor du kan finde mere inspiration og viden om de forskellige idrætsduge.

14:40 – 14:50
En præsentation af to undervisningsforløb, som du efterfølgende kan tage med hjem og bruge i din egen idrætsundervisning.

14:50-15:00
Spørgsmål

Da webinaret kun har en varighed på en time, er der begrænset mulighed for sparring og spørgsmål under selve webinaret. Opstår der efterfølgende behov for vejledning om brugen af idrætsdugene eller anden faglig inspiration til din idrætsundervisning, er du altid velkommen til at kontakte Dansk Skoleidræt.


De fem forskellige idrætsduge er udviklet til indholdsområderne:

Tilmeld dig webinaret her Køb en eller flere af idrætsdugene i vores webshop

Målgruppe:

Webinaret er for alle idrætslærere, der ønsker en introduktion til idrætsdugene samt idéer til, hvordan de kan anvendes i praksis.

Dato og tidspunkt:

Torsdag d. 4. marts kl. 14:00-15:00