Hjælp os med din viden om bevægelse i skolen

Hvilke faktorer er vigtige for at lykkes med bevægelse i skolen? Vi ønsker at få lige præcis dit syn på sagen. Hjælp os ved at svare på en kort undersøgelse.

22. marts 2021

Vi har brug for at blive klogere på, hvilke faktorer der er vigtige for at lykkes med bevægelse i skolen. Derfor har vi sammensat en kort undersøgelse, som vi håber, du vil svare på. Vi ønsker at få lige præcis dit syn på sagen – og det uanset om du er elev, forælder, lærer, pædagog, skoleleder, politiker eller du på anden vis har en relation til skolen, og uanset om du er tilhænger af bevægelse eller ej, eller om du har gode eller dårlige erfaringer.

Undersøgelsen danner grundlag for en videre proces, hvor et ekspertpanel, som repræsenterer alle led af skolesystemet, diskuterer og prioriterer hvilke faktorer, som er vigtigst for at lykkes med bevægelse i skolen. Resultatet af processen bliver en samling af konkrete anbefalinger.


Dit synspunkt er altså vigtigt, Vi håber meget, at du har lyst til at hjælpe os, og du er velkommen til at dele linket til undersøgelsen. Deltagelse i undersøgelsen er 100% anonym, og den tager ca. 5 min at udfylde.


Tryk her for at deltage –> https://surveys.enalyzer.com?pid=ras7r3s4


Undersøgelsen gennemføres i regi af Dansk Skoleidræts nye initiativ Praksiscenter for Idræt og Bevægelse i Skolen, som du kan læse mere om på www.pibs.dk