Idrætsaktiviteter til din fjernundervisning

Gør din idrætsundervisning så optimal som mulig under nedlukningen med corona-venlige idrætsaktiviteter. Vi har samlet et lille udvalg.

11. januar 2021

Fjernundervisningen kører for fuld skrue på landets skoler, og det kan være en udfordring at lave sjov og motiverende idrætsundervisning, når eleverne er hjemsendte og landet er lukket ned. Dansk Skoleidræt har derfor lavet forslag til corona-venlige idrætsaktiviteter, spil og forløb, som du kan bruge i din fjernundervisning. 

Idrætsaktiviteterne er delt op i:

Inspiration fra andre idræstlærere 

Vi har også samlet inspiration fra forskellige idrætslærere, som har givet deres bud på sjove idrætsaktiviteter i en tid, hvor idrætsundervisningen kan være svær at gøre motiverende for eleverne.
Idrætsmissionen er et konkret eksempel på en underholdende aktivitet i det fri, hvor eleverne skal finde så mange ting som muligt.


Har du idéer eller forslag til Corona-venlige idrætsaktiviteter, som du vil dele med andre idrætslærere? 
Så kontakt Christian Pedersen (cpe@skoleidraet.dk, 20 60 30 57) eller Anebine Danielsen (ad@skoleidraet.dk, 40 25 66 88).

Prøven i idræt: Onlinekursus d. 26. januar

Husk, at du stadig kan nå at tilmelde dig vores online kursus i Prøven i idræt, der finder sted d. 26. januar. 

Kurset har til formål at give kendskab til prøvens formelle struktur samt indsigt i såvel vejledningsforløbet og den praktiske afvikling af selve prøven.

Læs mere om onlinekurset og tilmeld dig her