Idrætslærernes Forum er aflyst

På grund af COVID-19 er det desværre ikke muligt at gennemføre den populære begivenhed uden væsentlige justeringer, som ville påvirke kvaliteten og fagligheden.

15. juni 2020

Der bliver ikke noget Idrætslærernes Forum i 2020. Den store fagfest for idrætsfaget, som skulle have fundet sted i oktober i både Ringsted og Vejen er aflyst. Den beslutning har arrangørgruppen fra DIF, DGI og Dansk Skoleidræt fundet frem til som den mest hensigtsmæssige under de nuværende COVID-19-omstændigheder.


- Vi kan, som det ser ud nu, ikke afholde et Idrætslærernes Forum, som vi kender det. Der vil være for mange væsentlige justeringer, for at vi kan overholde myndighedernes krav og retningslinjer. Det er vigtigt for os at kunne afvikle dagene på en sundhedsmæssig forsvarlig måde, og samtidig er det vigtigt for os ikke at gå på kompromis med kvalitet og faglighed. Det mener vi ikke går hånd i hånd, og derfor vil vi hellere aflyse helt end at ændre markant i konceptet, siger Signe Asferg Rasmussen, projektleder fra Dansk Skoleidræt.


Beslutningen er truffet med tungt hjerte, for arrangørerne ved, hvor vigtigt et fagligt højdepunkt Idrætslærernes Forum er for rigtig mange idrætslærere.


- Det siger sig selv, at vi er rigtig kede af at måtte aflyse. Men nu vil vi lægge alle vores kræfter i at forberede et brag af et Idrætslærernes Forum 2021 - fyldt med god inspiration, faglighed, kvalitet og IDRÆT i lange baner. Så vi lover, at vi vender stærkt tilbage, siger Signe Asferg Rasmussen.


Så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 7.-8. oktober 2021 i Ringsted eller den 28.-29. oktober 2021 i Vejen.


Alle deltagere har modtaget en mail med oplysninger om bl.a. tilbagebetaling af deltagergebyr. For yderligere informationer om Idrætslærernes Forum og kontaktoplysninger til teamet bag, se www.idrætslærernesforum.dk

Er du interesseret i kurser i idrætsfaget? Se udvalget her