Klar til Skolernes Motionsdag 2018?

Fredag den 12. oktober bliver en dag med glæde, bevægelse og fællesskab. Find inspiration til Skolernes Motionsdag, og bestil T-shirts og diplomer til dette års udgave af motionsdagen.

30. august 2018

Siden 1982 har Dansk Skoleidræt arrangeret Skolernes Motionsdag - en årlig idrætstradition, hvor skoleelever over hele landet bevæger sig sammen. Aktiviteterne veksler fra skole til skole, men Dansk Skoleidræt arbejder for en varieret dag med glæde, bevægelse og fællesskab.


I år er temaet dans, og der er masser af gode ideer på hjemmesiden, hvor du bl.a. finder forslag til dagsprogram og et inspirationshæfte med danse, som du kan bruge til motionsdagen eller i den daglige idrætsundervisning. Dansk Skoleidræt lægger med dagsprogrammet op til at lade skolens ældste elever stå for aktiviteter på dagen, og for at anerkende eleverne for deres indsats og synliggøre, at de er instruktører, kan det være en god ide at give dem årets T-shirt.

GRATIS diplomer
Giv eleverne et synligt bevis på deres deltagelse. Bestil et trykt diplom i lækker kvalitet. Der er 150.000 gratis eksemplarer - I betaler kun fragt og ekspeditionsgebyr.

Bestil gratis diplomer til Skolernes Motionsdag

T-shirt til årets motionsdag
Bestil årets flotte T-shirt i åndbart materiale. Pris: 65 kr + fragt og ekspeditionsgebyr.

Bestil T-shirts til Skolernes Motionsdag 2018

Opvarmningsdansen 2018

Højt humør og god energi til idrætstimerne i den kommende tid? Øv jer på opvarmningsdansen - så er I klar til en super start på Skolernes Motionsdag den 12. oktober. Dansen findes også i en udgave med instruktør. Se mere her.