Kom med på Idrætslærernes Forum

Faglig sparring, ny inspiration, god energi, sprudlende deltagere og en motivations-indsprøjtning af de helt store. På konferencen Idrætslærernes Forum mødes idrætslærere fra hele landet hvert år til et par fede dage, de kan leve højt på længe. Nu er tilmeldingen til årets højdepunkt åben - kom med enten i Ringsted eller i Vejen.

12. april 2023

Det er svært at beskrive den energi, der år efter år opstår på Idrætslærernes Forum. Der sker bare noget, når flere hundrede engagerede og entusiastiske idrætslærere mødes og bevæger sig, udvikler sig, undrer sig - sammen. 

I år finder konferencen sted: 

  • Torsdag den 5. oktober kl. 8.30 til fredag den 6. oktober kl. 14.00 i Ringsted Sport Center
  • Torsdag den 26. oktober kl. 8.30 til fredag den 27. oktober kl. 14.00 i Vejen Idrætscenter

Der er sammensat et fedt program for de to dage. Konferencen skydes i gang med fælles åbning og så står resten af dagen på markedsplads og workshops, som deltagerne hjemmefra har valgt sig ind på. I år er der bl.a. workshops med følgende titler på programmet: "Inddragelse af vandsport og friluftsliv i idrætsundervisningen", "Atletik med fokus på fællesskab", "Basketball & Street Culture", "Judo", "Videofeedback i idræt", "Bange for bolden" - og mange flere. Ved hver workshop er klassetrin specificeret, så man som deltager kan vælge sig ind der, hvor det giver mest mening. Traditionen tro er der torsdag eftermiddag fri tid med mulighed for en svømmetur og så sluttes dagen af med god mad og højt humør - og dans for dem, der har lyst. Fredag står på fælles opvarmning, workshops og fælles afslutning.

Hele programmet kan læses her.


Det siger deltagerne om konferencen

På sidste udgave af Idrætslærernes Forum spurgte vi deltagerne ind til, hvorfor de var med på konferencen. Her er nogle af deres svar:

Anna Zoé Hermansen:
- Det er to dage sprængfyldt med inspiration, og det er fedt at møde andre idrætslærere at sparre med. Det er så god en kombination af praksis, diskussion og materialer. Det er virkelig en indsprøjtning, man kan bruge hele resten af året. Man får mulighed for at komme på mange workshops, så selvom jeg har været med før, er der masser af mulighed for at prøve nyt.

Jesper Miller Brinck:

- Jeg er med på Idrætslærernes Forum for at få inspiration og se mit fag fra nye vinkler. I og med at vi kun er idrætslærere her har vi alle et fælles fundament, så vi har samme tilgange, teknikker og lignende, der ligger til grund for det hele – så vi kan meget bedre sparre med alle og komme i dybden med forskellige områder.


Ida Libak Bisgaard:

- Jeg synes, at Idrætslærernes Forum er årets kursus. Det er det kursus, man går og venter på og glæder sig til. Vi var med før corona, og vi kom bare hjem med armene over hovedet. Der er meget, man kan tage med hjem til praksis og bruge. Jeg får udvidet min horisont her. Jeg kommer fra en baggrund med meget boldspil, så jeg har fx meldt mig til DanseFitness for at lære noget nyt.

Meld dig til Idrætslærernes Forum 2023 her