Kom med: Spændende konference om idrætsfaciliteter

Dansk Skoleidræt, DIF og Lokale & Anlægsfonden indbyder til en dag med fokus på, hvordan man skaber bedre idrætsfaciliteter, der tilgodeser idræt og bevægelse i skolen, foreningslivet og lokalsamfundet.

04. august 2020

Konference om idrætsfaciliteter

Hvad: Konferencen ”Rum for idræt, bevægelse og læring – idrætsfaciliteter i skolens arena”.

Hvornår: Mandag den 14. september fra kl. 09.30 - 15.00.

Hvor: Lokale & Anlægfondens nye faciliteter på Holmens Blvd ., 5800 Nyborg.

Pris: Deltagelse koster 450 kr. inkl. moms

Tilmelding: www.skoleidraet.dk/rum-for-idraet-bevaegelse-og-laering 

Arrangører: DIF, Lokale & Anlægsfonden og Dansk Skoleidræt

Vil du blive klogere på, hvordan I forbedrer jeres idrætsfaciliteter og gør dem lidt smartere? Så I både tilgodeser skolens behov såvel som det lokale foreningsliv og lokalsamfundet?

Så skal du tage med til konference i Nyborg den 14. september, hvor DIF, Lokale & Anlægsfonden og Dansk Skoleidræt dykker ned i netop dette tema. Konferencen har fået titlen ”Rum for idræt, bevægelse og læring – idrætsfaciliteter i skolens arena”, og den bliver alletiders mulighed for at dele viden og bidrage med nye idéer og vinkler på området, ligesom der bliver rig mulighed for at få et nyt netværk med personer, der deler samme interesse.


Konferencen henvender sig bredt til aktører, der har berøring med idrætsfaciliteter på skolens matrikel; idrætslærere, foreningsledere, skoleledere, kommunale forvaltninger i kultur og fritid/ skoleområdet eller professionsskoler. Desuden har konferencen også relevans for arkitekter eller virksomheder, der har berøring med indretning af idrætsfaciliteter i skolen.


Konferencens første del har fokus på bevægelse, idræt og læring. En række oplægsholderende byder ind med viden og erfaringer inden for de tre punkter, og i forlængelse af oplæggene vil der være korte refleksionsrunder, som der i konferencens anden del samles op på.


Se hele programmet her.


Konferencen er en del af projektet ”Gamle gymnastiksale – nye muligheder”.