Kom til KreaKtive Unges opsamlingsseminar

Projektet KreaKtive Unge, der har til formål at skabe mere bevægelse i udskolingen gennem elevernes medbestemmelse og kreativitet, tilbyder en spændende og gratis dag for skoler til at deltage deltage med lærere og en hel klasse.

28. september 2023

Opdateret 27. oktober: Der er kun én ledig plads tilbage til en klasse + lærer. Først til mølle-princippet gælder.

Dansk Skoleidræts projekt, KreaKtive Unge, er klar til at rulle den røde løber ud for lærere og udskolingselever fra hele landet. KreaKtive Unge opsamlingsseminaret løber af stablen den 15. november 2023, og det er den perfekte mulighed for skoler til at tage et skridt mod en mere kreativ og aktiv læringsoplevelse med eleverne i centrum.

Projektet KreaKtive Unge, der har til formål at skabe mere bevægelse i udskolingen gennem elevernes medbestemmelse og kreativitet, tilbyder en spændende dag for skoler til at deltage med lærere og en hel klasse. Opsamlingsseminaret vil give elever og lærere mulighed for at deltage på en spændende dag fyldt med aktiviteter, samarbejde og inspiration.

Formålet med opsamlingsseminaret er at dele erfaringer fra projektet og diskutere, hvordan vi med innovation og elevmedbestemmelse kan skabe mere bevægelse i udskolingen.


KreaKtive Unges opsamlingsseminar afholdes den 15. november 2023 fra kl. 8.45-14.00 på Cortex Park 26, 5230 Odense M.


Hvad får man ud af dagen ved at deltage?

Deltagelse i KreaKtive Unge opsamlingsseminaret 2023 byder på en række fordele - alt sammen helt gratis:


Inspiration
: Eleverne vil blive inspireret til at udforske deres kreativitet og bevægelse på nye måder, og de vil opdage, hvordan de kan anvende disse færdigheder i skoledagen.


Samarbejde
: Opsamlingsseminaret fremmer samarbejde og teamarbejde gennem kreative udfordringer, der kræver, at eleverne arbejder sammen for at opnå succes.


Erhvervelse af Viden
: Deltagerne vil høre fra eksperter og praktikere på området, der deler deres viden og erfaringer, hvilket giver en dybere forståelse af, hvordan kreativitet og bevægelse
kan gøre skoledagen sjovere.


Netværk
: Muligheden for at møde lærere og elever fra andre skoler skaber muligheder for at udveksle ideer og etablere forbindelser på tværs af landet.

Tilmeld KreaKtive Unge opsamlingsseminaret her


Foreløbigt program for dagen

Arbejdsformen bliver varieret med bevægelsesaktiviteter, gruppedialoger og -opgaver samt små oplæg.

08:45: Morgenmad


09:15
: Velkomst

KreaKtive bevægelsesaktiviteter og erfaringer fra projektet faciliteret af erfarne konsulenter fra KreaKtive unge.


10.45
: Opdelt

1) Innovativ katapult workshop med YouTuber Johannes Matzen. Alle får mulighed for at deltage i aktiviteter, der kombinerer bevægelse og kreativitet på innovative måder.

2) KreaKtive bevægelsesaktiviteter og gruppeopgaver om fremtidens bevægelse i udskolingen. Alle skal arbejde sammen i grupper for at løse en opgave ved hjælp af både kreative og innovative færdigheder.


12.00
: Frokost


12.40
: Opdelt

1) Innovativ katapult workshop med YouTuber Johannes Matzen. Alle får mulighed for at deltage i aktiviteter, der kombinerer bevægelse og kreativitet på innovative måder.

2) Bevægelsesaktiviteter og gruppeopgaver om fremtidens bevægelse i udskolingen. Alle skal arbejde sammen i grupper for at løse en opgave ved hjælp af både kreative og innovative færdigheder.


14:00
: Opsamling og tak for i dag til dem, der skal gå.


14:15
: Eftermiddagssnack


14:15
: Fortsatte samtaler om bevægelse i udskolingen - or dem, der har tid og lyst til at diskutere videre.


15:00
: Tak for i dag

Tilmeld din skole med op til syv udskolingselever til KreaKtive Unge opsamlingsseminaret 2023 og vær med til at forme fremtiden for kreativ og aktiv læring. Det er en dag, der vil inspirere, motivere og åbne døre til en verden af muligheder.

Tilmeld KreaKtive Unges opsamlingsseminar her

Fakta om KreaKtive Unge

KreaKtive Unge er et undervisningskoncept, hvor formålet er at mindske udskolingselevers stillesiddende tid i skolen ved at inddrage dem i udviklingen og udvælgelsen af forskellige bevægelsestiltag.

Undervisningskonceptet er udviklet på baggrund af innovationsprojektet med samme navn, der er støttet af Novo Nordisk Fonden, og ud fra workshops med udskolingselever og deres lærere.