Nu sker det: Vær med til den store Bevægelse på Tværs-konference

Der er fuld fokus på kommunernes rolle for bevægelse i skolen, når pædagogisk personale, skoleledere og kommunale konsulenter og chefer fra hele landet mødes den 28. september i Nyborg.

06. august 2021

Nu skal det være. Den corona-udsatte Bevægelse på Tværs-konference, som skulle være afholdt i november sidste år, nærmer sig med hastige skridt.

Sæt et stort kryds i kalenderen tirsdag den 28. september 2021, hvor Dansk Skoleidræt er klar med endnu en udgave af den populære begivenhed.

BEVÆGELSE PÅ TVÆRS 2021

Hvornår:
Tirsdag den 28. september kl. 9.00-15.30

Hvor:
Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg

For hvem:
• Chefer og konsulenter fra landets sundheds-, kultur og fritids- samt skoleforvaltninger
• Skoleledelser
• Pædagogisk personale

Pris:

995 kr. + moms pr. person.

Se program og yderligere information her.


For sjette gang inviterer vi kommunale chefer og konsulenter fra landets kultur og fritids-, sundheds- og skoleforvaltninger til en unik dag, hvor der bliver mulighed for at gå i dybden med arbejdet med at fremme mere og bedre bevægelse i skoledagen. Det sker bl.a. gennem netværksseancer med andre deltagere, hvor der bliver mulighed for at hente ny inspiration til arbejdet - på tværs af fagligheder og kommunegrænser.


Som noget nyt har årets Bevægelse på Tværs-konference en lidt bredere målgruppe end tidligere år. Denne gang inviteres nemlig også de ansvarlige for bevægelsen på hver enkelt skole, hhv. fra ledelsen og det pædagogiske personale.

Erfaringerne viser, at samarbejdet på tværs af forskellige kommunale forvaltninger og skolerne er helt afgørende for implementeringen af en varieret skoledag med mere sundhed, motion og bevægelse.

- Samspillet internt i kommunen mellem forvaltningerne giver store muligheder for at implementere bevægelse i skoledagen, men vi vil gerne med konferencen understøtte, at skoleledelserne og det pædagogiske personale indgår i samarbejdet med de kommunale forvaltninger. På den måde kan alle led involveres tidligt i processen omkring en samlet indsats for bevægelse i skoledagen og dermed understøtte hinanden i det vigtige arbejde, siger Anne Søndergaard fra teamet bag Bevægelse på Tværs.

I år tager konferencen udgangspunkt i disse spørgsmål:

  • Hvilke forhold er de væsentligste for at implementere politiske beslutninger i skolen?
  • Hvordan kan et succesfuldt samarbejde mellem kommunens forvaltninger og skolerne struktureres?
  • Hvordan organiseres den gode samskabelsesproces mellem forvaltninger, skoleledelser og pædagogisk personale?

Dagen bliver en vekselvirkning mellem plenumoplæg, netværk og videndeling på tværs af deltagere samt arbejde med analyse af indsatser for bevægelse på skolerne i de enkelte kommuner.

Tilmeld dig her