Så er det nu: Gratis netværksdag med spændende program

Hvordan skaber vi en varieret skoledag, som børnene har lyst til at stå op for at komme til? Det er det centrale spørgsmål på netværksdagen d. 14. september. Dagen bliver spækket med spændende oplæg, bevægelse i praksis og fede workshops. Der er et begrænset antal pladser, så tøv ikke med at melde dig til.

03. august 2023

Om netværksdagen

  • Dato: 14. september fra 9.00-14.00. Alle inviteres desuden til at deltage i reception og åbning af Skoleidrættens Hus fra 14.00-16.00.
  • Sted: Bastionen i Nyborg, Nørrevoldgade 63.
  • Pris: Gratis. Ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 1.000 kr. eks. moms.
  • Målgruppe: Alle interessenter i og omkring skolen.
  • Find hele programmet og tilmeld dig her.

Tilmeldingen er lukket, men skriv til sia@skoleidraet.dk, så skal vi se, hvad vi kan gøre.

Praksiscenter for Idræt og Bevægelse i Skolen inviterer deltagere fra hele skolesystemet til en dag, der skal gøre dig og os klogere, udvide perspektiverne og inspirere til at skabe en skoledag, der hver dag byder på variation og bevægelse. Og ja - det har vi gjort før. Men vi ser ind i en ny fremtid med frisættelse af skolerne, og generelt er skolen i dag en anden, hvor elementer som skærme og kønsidentitet fylder. Vi skal derfor tænke i bevægelse i skoledagen 2.0. 


Spændende oplæg og workshops

Kom og hør fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fortælle om, hvilke krav fremtiden stiller til vores børn og unge - og dermed også til skolen. Skoleforsker Mathias Brekke Mandelid fra Senter for Fysisk Aktiv Læring i Norge vil tale om bevægelse i et dannelsesperspektiv, og hvordan det understøtter lærernes formål og motivation. En paneldebat med deltagere fra hele skolesystemet vil sætte lys på bevægelsens værdi i skolen.

Efter formiddagens oplæg trænger vi til at komme op af stolene, og derfor er der indlagt en halv times bevægelse i praksis, hvor du selv kan opleve glæden ved bevægelse og få inspiration til spændende aktiviteter.

Når frokosten er indtaget, er en række workshops med forskellige emner linet op. Du vælger dig på forhånd ind på den workshop, der fanger lige netop din interesse, når du melder dig til netværksdagen. 


Reception og åbning af Skoleidrættens Hus

Det officielle program for konferencen slutter klokken 14, men vi håber, at alle deltagerne har lyst til at gå 200 meter længere ned ad gaden og være med, når vi indvier Skoleidrættens Hus med reception og lidt godt til ganen. 


Der er et begrænset antal pladser til dagen, og tilmelding foregår via først til mølle-princippet. 

Se hele programmet her