Sidste chance for lokal, gratis Legepatrulje-rådgivning

Har I udfordringer med at få jeres Legepatrulje til at fungere under Covid-19? Er I gået helt i stå? Eller har I bare brug for motivation og for at tale om, hvordan I bedst muligt kan fortsætte det gode arbejde med at aktivere jeres yngste elever? Så book et online rådgivningsmøde kun for jeres Legepatrulje.

05. oktober 2020

Fakta

  • De online rådgivningsmøder tilbydes som en del af projektet Aktivitet med afstand.
  • Møderne er et gratis tilbud for at give en hjælpende hånd til landets Legepatruljer.
  • Aktivitet med afstand er udviklet af Dansk Skoleidræt og støttet af Nordea-fonden.
  • Læs mere om Aktivitet med afstand her eller book et online rådgivningsmøde her.

Som en del af projektet Aktivitet med afstand tilbyder Dansk Skoleidræt lokale, online rådgivningsmøder til alle skoler med Legepatruljer - helt gratis. Få 30 minutter med en af vores legepatruljeinstruktører, der vejleder jer ud fra jeres situation og ud fra de udfordringer, I oplever med jeres Legepatrulje som følge af Covid-19.


Muligheden for rådgivningsmøder gælder kun til og med uge 44, så I skal skynde jer til tasterne, hvis I ønsker at benytte jer af tilbuddet.


Praktisk information om mødet

  • Mødet er for Legepatruljeelever og tovholder.
  • Når mødet bookes, beskriver I jeres udfordringer/årsagen til grunden for mødet. Hvad er det, I gerne vil have os til at hjælpe med? Fastholdelse? Praktisk afvikling? Motivation?
  • På alle møder kommer vi med vejledning til, hvordan I kan tilpasse legene/aktiviteterne.
  • Mødet tager cirka 30 minutter.
  • Mødet foregår via Skype.


Størstedelen af møderne vil blive afviklet af projektleder Ann-Karina Overlade, der med sine mange års erfaring med Legepatruljen, er klædt godt på til at vejlede og give gode råd.
- Indtil nu er den udfordring, vi primært er blevet mødt med, at Legepatruljerne ikke ved, hvordan de kan skabe glæde for deres yngre skolekammerater, når de ikke må lege med dem. De vil gerne vise, at de er der for dem - uden fysisk at være der. For nogle har løsningen været at sende videoer til de yngre elevers lærere, hvor de store elever demonstrerer legene. Her er det vigtigt, at de udstråler begejstring og glæde, så de virkelig kan motivere deres kammerater, siger hun.


Jonna Holm fra Fællesskolen Nustrup-Sommersted er en af dem, der har haft booket en rådgivningsmøde.

- Jeg bookede et møde for at få input til organisation og lege under disse "coronatider". Desuden for at give Legepatruljen en fornemmelse af, at de stadig kan være aktive - selv om der er alle restriktionerne. Vi fik brugbare input og en peptalk, som var meget nyttig, siger hun.

Læs mere og book jeres møde her