Skab et succesfuldt valgfag

Den 12. juni afholder Skolesport kursus for undervisere på junioridrætslederuddannelsen. Kurset introducerer til uddannelsen, materialet og muligheden for at bygge forløbet op som valgfag.

22. marts 2019

Mere end 1.500 skoleelever har allerede taget junioridrætslederuddannelsen. En uddannelse, der på baggrund af teori og praksis lærer eleverne at planlægge og formidle sjove idrætsaktiviteter og at arbejde med børn. Vær med, når Skolesport onsdag den 12. juni afholder kursus, der klæder lærere på til at skabe den bedste junioridrætslederuddannelse for deres store elever. Kurset finder sted hos Dansk Skoleidræt i Nyborg.

Lærerkurset

  • giver lærere inspiration og kompetencer til at skabe den bedste junioridrætslederuddannelse.
  • finder sted onsdag den 12. juni fra 9:30 til 15:00.
  • afholdes hos Dansk Skoleidræt, Lindholm Havnevej 31, 5800 Nyborg. 
  • afsluttes med udlevering af undervisningsmaterialer.
  • er gratis for skoler med Skolesport, koster 250 kr. eks. moms pr. person for skoler uden Skolesport.
  • kan tilmeldes ved at klikke her.


Junioridrætsledere er rollemodeller

På junioridrætslederuddannelsen får elever fra 7.-10. klasse styrket faglige og personlige kompetencer. De lærer at være rollemodeller og får kendskab til krop, motorisk udvikling og træning. Junioridrætsledere lærer at planlægge og formidle, og kan til stor glæde for de mindre elever stå for aktiviteter, idrætslege og motoriske øvelser i skoletiden eller som træner i en forening. 

Uddannelsen er sammensat af syv moduler, der tager eleverne med rundt i emner som ”Idrætsmiljø”, ”Motorisk udvikling” og ”Planlægning og formidling”. I løbet af uddannelsen vil junioridrætslederne få erfaring med at stå på egne ben, når de selv skal planlægge og udføre et idrætsforløb for deres yngre skolekammerater. Junioridrætslederuddannelsen kan organiseres som valgfag på skolen, i ungdomsskoleregi eller i en forening, og praktikkenkan foregå i Skolesport.


Hvem kan deltage på kurset?

Skoler, der allerede er en del af Skolesport, og skoler, der er uden Skolesport. Du kan deltage på kurset uanset om du aldrig har beskæftiget dig med junioridrætslederuddannelsen, eller om du allerede har sat det i værk, men mangler inspiration og sparring.


Tilmelding
Hvis kurset lyder som noget for dig, kan du melde dig til lige her.
Kurset er gratis for skoler med Skolesport og koster 250 kr. ekskl. moms pr. person for skoler uden Skolesport. 

Tilmeld dig her

...har du set, at der er tilbud på Skolesports nyeste materialer i webshoppen lige nu?
Lige nu får du et eksemplar af bogen "Skolesport MOTORIK" gratis med ved bestilling af Skolesports anmelderoste materiale "MEDSPIL - Boldspil for ALLE". 
Du får altså: 1 x "Skolesport MOTORIK" og 1 x "MEDSPIL - Boldspil for ALLE" for kun 180,- kr. inkl moms, ekskl. fragt og ekspedition. 

Bestil det gode tilbud her