Skoleturneringer aflyses resten af skoleåret

Skole DM’er i fodbold, atletik, basket og høvdingebold samt Skoleligaerne i fodbold og håndbold må desværre aflyses.

16. april 2020

Dansk Skoleidræts hovedbestyrelse har på baggrund af en indstilling fra organisationens turneringsudvalg besluttet, at samtlige skoleturneringer aflyses resten af indeværende skoleår.


Det drejer sig om de planlagte DM’er i fodbold, atletik, basket og høvdingebold samt om Skoleligaerne i fodbold og håndbold.


Aflysningerne har baggrund i myndighedernes anbefalinger og restriktioner i forhold til håndteringen af den aktuelle COVID-19 pandemi. Disse medfører bl.a. forbud mod brug af såvel udendørs som indendørs idrætsfaciliteter frem til 10. maj, ligesom der aktuelt er indført et forbud mod større forsamlinger frem til 31. august og krav om at holde afstand til hinanden mv.


Alt sammen vilkår, som ikke harmonerer med begivenheder med deltagelse af ofte flere hundrede elever, overnatninger på skoler, fællesspisninger, sjove sociale tiltag, og hvad der ellers kendetegner Dansk Skoleidræts skoleturneringer.


Dansk Skoleidræt følger situationen omkring COVID-19 nøje og opfordrer landets skoler til at holde sig løbende orienteret i kredsforeningers aktivitetstilbud for efteråret. Den lokale kredsforening kan findes via www.skoleidraet.dk/kredse