Tilmeld jeres Legepatrulje-instruktører en fed belønningsdag

Instruktørerne i Legepatruljen er hver dag med til at gøre skoledagen sjovere, tryggere og mere aktiv for en lang række elever landet over. De bruger deres frikvarterer på at lege med deres yngre skolekammerater, der dermed får nogle gode relationer til de ældre elever, og som undgår frikvarterer, hvor de ikke har nogen at lege med. Tilmeld dem årets belønningsdage og giv dem en fed dag - det har de fortjent!

08. februar 2024

Hvad er Legepatruljen?

  • Legepatruljen er elever fra 4.-7. klasse, der leger med deres yngre skolekammerater i frikvartererne.
  • De ældste elever uddannes på et Legepatrulje-kursus til at blive igangsættere. De lærer at instruere og eleverne får en masse praktisk viden og gode råd om både de praktiske aktiviteter og dét at være rollemodel og igangsætter
  • Legepatruljer giver mere liv i skolegården, bedre trivsel blandt eleverne både på egen årgang - og på tværs af skolens årgange og øget sundhed og læring hos eleverne.
  • Læs mere her.

Legepatrulje-eleverne er hverdagshelte, der fortjener at blive hyldet og belønnet for deres indsats. Derfor afholder Dansk Skoleidræt traditionen tro belønningsdage, hvor instruktørerne i Legepatruljen kan tage en skoledag ud af kalenderen og i stedet bruge dagen på en nærliggende højskole, der har lagt et sjovt program fyldt med fede, anderledes idrætsaktiviteter.


Anerkend dine elever – meld dem til en belønningsdag
Belønningsdagene ligger i løbet af maj måned. I år er der fire forskellige dage, og tilmelding foregår via først til mølle-princippet.


Hvornår:

 

Hvad:
Alle dage er fra kl. 9.30-14.00. Dagen er fuld af masser af sjove lege/aktiviteter og idrætsoplevelser, som med garanti også sætter gang i lattermusklerne.


Hvem:
Skoler, der har Legepatrulje eller GameBoosters kan deltage i en af belønningsdagene. Skolen bestemmer selv hvem og hvor mange elever, man ønsker at sende af sted. Der skal dog mindst deltage én voksen.


Pris:

Deltagelse koster 100 kr. pr elev ex. moms
Beløbet opkræves umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist. Transportudgifter til og fra stedet dækkes af skolen.