Øvelsesdatabase

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Øvelsesdatabase

På Sæt Skolen i Bevægelses Øvelsesdatabase kan du både finde Brain Breaks og Faglige bevægelsesøvelser til dine fag!
Læs lærervejledningen til den nye Øvelsesdatabase her.
Den store øvelsesdatabase indeholder både Brain breaks og faglige øvelser

Brain breaks

Brain breaks kan filtreres efter de fire kategorier: Tillid og samarbejde, Koncentration og opmærksomhed, Puls og Koordination. 

Print evt. den flotte plakat med kategorierne lige her.

Brain Breaks

Faglige øvelser

De faglige øvelser kan filtreres efter fag, klassetrin og undervisningsfokus.

De fem undervisningsfokus er: Forforståelse og idégenerering, Forståelse og anvendelse, Analyse og refleksion, Diskussion og vurdering, Repetition og vurdering. 

Print evt. Bevægelsesblomsten, som er en didaktisk model, der indeholder alle fem undervisningsfokus. Du finder den her.

Du kan også få inspiration til, hvordan du kan bruge øvelsesdatabasen i samspil med Bevægelsesblomsten i lærervejledningen her. 

Faglige øvelser