Balancekost

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne står på to lange rækker med front mod hinanden. De står forskudt i ”lynlåsformation”. Alle rækker en hånd frem og strækker pegefingeren ud, så den ligger vandret i luften. Der lægges en kost på fingerrækken, og eleverne skal nu forsøge at lade kosten vandre frem og tilbage i rækken.

Hvis der er plads, kan eleverne lade kosten vandre fortløbende – så de, der lige har sluppet kosten, løber frem til den anden ende for at være klar til at tage imod osv.

 

Variationer

Lav rotationer/”vejrmøller” med kosten, uden at den falder ned.

 

Download hele øvelsen som pdf her.