Bevægelsesdetektiven

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne er sammen to og to. Den ene laver en bevægelse, mens den anden kigger godt efter. Bevægelsen gentages nu igen af den ene, denne gang med en lille ændring.

Det gælder om for den anden at finde/opdage den lille ændring. Der gættes, indtil ændringen er opdaget. Bevægelsen kan evt. vises igen. Skift roller.

 

Eksempel på bevægelse: fra stående ned at sidde på hug -> op at stå igen -> stræk armene over hovedet-> vend håndfladerne mod hinanden (ændring: vend håndfladerne væk fra hinanden).

 

Download hele øvelsen som pdf her.