Cowboyduellen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne er sammen to og to og står over for hinanden. Underviseren giver en malerisk beskrivelse af en duel mellem to hardcore cowboys fra det vilde vesten, som er i skudduel.

Eleverne står med hænderne ned langs med kroppen klar til at ”skyde”.

Læreren kan komme med følgende kommandoer:

 • 1: Her mødes højrehænder i et klap.
 • 2: Her mødes venstrehænder i et klap.
 • 3: Dobbelt high five (hop begge to og klap hinandens hænder over hovedet).

Start med at sige 1 og 2, kør det i en rytme. Når de har vænnet sig til det, siger man 1 to gange i træk - og hvis de er rigtig gode, kommando 3.

 

Download hele øvelsen som pdf her.