Dagens udfordring

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Et par af eleverne får ”dagens udfordring”. De skal finde på en øvelse, eller bruge en kendt øvelse, og præsentere den for de andre elever i klassen. Alle udfører ”dagens udfordring”.

Fx kunne dagens udfordring være dansebevægelserne ”Floss” eller ”Hype” fra Fortnite. I det tilfælde ville kategorierne være Koordination og Puls.

Hvis I har god tid, kan flere elever komme på banen med øvelser.

 

Download hele øvelsen som pdf her.