Det flyvende bord

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne stiller sig ca. 8 personer rundt om et skolebord*. Gruppen af elever prøver i samarbejde at løfte bordet, men de må kun bruge deres to strakte pegefingre hver.

Progression 1: Eleverne prøver at løfte bordet med kun én strakt pegefinger hver. Hvis det ikke lykkes, går de sammen med en anden gruppe og ser, om det hjælper.

Progression 2: En elev fra gruppen sidder/ligger på bordet, mens resten af gruppen forsøger at løfte det – kun med strakte pegefingre.

*Det kan være, at øvelsen skal rettes til i forhold til størrelsen af borde og antallet af elever – det vurderes af den enkelte underviser.

 

Download hele øvelsen som pdf her.