Fang avisen

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Alle elever i klassen skal have en avisside, som krølles sammen til en bold. Herefter inddeles eleverne i par, der finder sammen om en avisbold. Elev 1 – den ene del af makkerparret – holder nu avisbolden ud i strakt arm. Elev 2 stiller sig i position over for sin makker med armene ned langs siden og helt tæt ind til kroppen. Elev 1 slipper nu bolden, og makkeren – elev 2 – skal forsøge at fange og gribe den, inden den rammer gulvet. Efter nogle forsøg byttes der, og man kan nu indbyrdes udfordre hinanden på afstanden ved at træde et skridt eller flere bagud.

 

Download hele øvelsen som pdf her.