Følg mig

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Klassen fordeles i grupper på 4-5 personer. Alle grupper stiller sig på række. Den forreste i rækken bestemmer den første måde at bevæge sig på, og de resterende i gruppen bevæger sig på samme måde. Ved signal rykkes der rundt, så den forreste kommer bagerst og nr. 2 i rækken fører an. Nr. 2 i rækken bestemmer derudover, hvordan den forreste kommer bag i rækken ved fx: at kravle mellem benene på alle, zig-zagge igennem rækken, hoppe ”buk” over de andre eller løbe en omgang rundt om de andre på vejen retur.

Alle i gruppen skal være forrest mindst én gang. Der kan på forhånd laves aftaler omkring eventuelle krav til bevægelserne/bevægemønstre.

Brug gerne musik.

 

Download hele øvelsen som pdf her.