Got you - finger

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne stiller sig over for hinanden to og to. Alle holder venstre hånd strakt frem mod makkeren med håndfladen opad. Højre hånds pegefinger skal pege ned i den åbne håndflade på sidemandens venstre hånd.

Nu skal man på signal forsøge at fange makkerens pegefinger med hånden og samtidig selv forsøge at undgå at få fingeren fanget.

Klassens lærer eller pædagog kan i første omgang blot sige ”nu”, når der må fanges.

 

Variationer

Man kan gøre det sværere ved at fortælle en historie og sige, at hver gang man siger et bestemt ord, så skal man forsøge at fange fingre. Eller hver gang man siger fx et tal, et engelsk ord osv.

 

Download hele øvelsen som pdf her.