Hold papiret

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne står parvis med et stykke A4-papir, som de holder fast på ved hver især at presse en flad hånd imod det. Nu skal papiret føres gennem først den enes, dernæst den andens ben – uden at papiret krølles eller tabes.

Der må kun bruges flad hånd!

 

Variationer

To par går sammen, så der nu er fire elever om et stykke papir. Eleverne skal stå i en lille rundkreds og føre papiret gennem benene, så det kommer rundt to gange. Herefter skiftes retning, og papiret vandrer to omgange igen.

 

Download hele øvelsen som pdf her.