Hulahop rundkreds

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Til denne øvelse skal der bruges en hulahopring. Klassen stiller sig i en rundkreds med hinanden i hænderne. Hulahopringen placeres mellem 2 personer på deres arme/hænder. Eleverne skal nu samarbejde om at transportere hulahopringen rundt, uden at kredsen brydes. Hulahopringen må ikke berøres med tænderne. Hvis kredsen brydes, skal man starte forfra. Man aftaler, hvor mange gange ringen skal gå rundt.

 

Variationer

Øvelsen kan også laves med flere hulahopringe eller i mindre kredse.

Man kan lave det som en konkurrence, hvor det hold, der er først færdig, har vundet.

 

Download hele øvelsen som pdf her.