Kaninører

Jeg er interesseret
 • Få ugens øvelse

  Vi udsender hver uge en øvelse, der kan bringe bevægelse ind i din undervisning. Brug den til inspiration og påmindelse om bevægelsen. Abonner her helt gratis!

  Ugens Øvelse
 • Brug vores gratis materialer!

  Dyk ned i Sæt Skolen i Bevægelses skatkiste med inspiration og materialer. Vi har mere en 150 konkrete øvelsesforslag til alle trin og fag. Mange af dem har en lille introfilm og arbejdsark. Besøg "Bevægelsesfabrikken", hvor dine elever kan skabe skøre og aktive film, som alle kan bevæge sig til. Eller involver de ældste med "Bevæg udskolingen!" - Find det hele her!

  Inspiration og materialer
 • Book et kursus

  Sæt Skolen i Bevægelse kommer ud på din skole og laver kursus for hele personalet. Boost den fælles mission og få lette værktøjer til at lykkes med bevægelsen! Læs mere om vores kursustilbud!

  Kurser

Eleverne står to og to med front mod hinanden.

I takt med makkeren overfor røres egen næse med venstre hånd samt venstre øre med højre hånd. Lav et skift, så højre hånd nu er ved næsen og venstre hånd rører højre øre.

Sæt gradvist tempoet op og tilføj ”kaninører” mellem skiftene.

”Kaninører”: Tag begge hænder lidt over hovedhøjde (som i et dobbelt vink), mens pege- og langfinger peger opad mod loftet (i et V-tegn). Forsøg nu igen i takt.

 

Variationer

Der kan varieres med andre dyr (elefant, krokodille, løve), og samtidig kan eleverne gå rundt mellem hinanden, så de møder og laver øvelsen med forskellige.

 

Download hele øvelsen som pdf her.